Mustafa KATİPOĞLU
Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanı

1975 yılında Doğanşehir’de doğan Mustafa Katipoğlu ilk, orta ve lise eğitimini Doğanşehir Sürgü’de,  yüksek öğrenimini ise; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ile İşletme Fakültesinde tamamladı.

1993 yılında PTT’de memuriyetine başladıktan sonra 1994 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesine naklen geçiş yaparak 2000 yılına kadar Özel Kalem Müdürlüğünde görev yaptı. Daha sonra Malatya Belediyesine geçiş yaparak İtfaiye Müdürlüğünde görev yaptı. 2009 yılında ise; Özel Kalem Müdürlüğüne görevlendirilecek, Protokol Müdürlüğü ve Başkan Danışmanlığı yaptı. Sonrasında da İtfaiye Müdürü ve Emlak İstimlak Müdürü kadrolarında bulundu.

2014 yerel seçimlerinden sonra Malatya’nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte Özel Kalem Müdürü olarak görevine devam etti. Akabinde Başkan Danışmanlığı görevlerini de yaptı. 2016 Aralık ayından 2019 Mayıs ayına kadar Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığınıda yürüten Katipoğlu, 29.07.2020 tarihi itibari ile de Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atanan ve görevini devam ettiren Mustafa Katipoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

Engelliler ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Seyit Soner YILMAZ

Engelliler ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü V.

Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Hilal YILDIRIM

Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü V.

Mezarlıklar Şube Müdürlüğü

Osman GÖNÜLTAŞ