Şaban AŞICI
Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanı

1965 Yılında Malatya ili Orduzu Kasabasında  doğdu. İlk ve Orta okulu Orduzu’da ; Liseyi Malatya Ş.K.Ö. Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümü ve Teknik Lise Makine bölümünden 1983-84  yılında mezun oldu.

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünden 1988-89  yılında mezun oldu. Vatani görevini, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı Tank Birliğinde Asteğmen olarak tamamladı.

1992 Yılında Köy Hizmetlerinde çalıştıktan sonra 1993 yılında Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde göreve başladı. 1994 yılında Temizlik İşleri Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Yaklaşık 20 yıl  Temizlik İşleri ve Çevre Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. Denetim Kurulu Üyeliği, Malatya Belediyesi Megsaş Denetim Kurulu Üyeliği, BEMBİRSEN İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Malatya Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

2014 Yılında Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğüne atananan AŞICI 2020 yılında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı olarak atandı.

Şaban AŞICI, orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü

Meltem İNANÇ

Atık Yönetimi Şube Müdürü

1984 yılında Malatya’da dünyaya geldi ilk –orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. İnönü Üniversitesi mühendislik fakültesi kimya mühendisliğini 2004 yılında bitirdi. Aynı yıl İnönü üniversitesi eğitim bilimleri enstitüsünde  kimya alanında yüksek lisans yaptı.2014 yılında ikinci lisans olarak İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı eğitimine başladı.

Meltem İNANÇ  2006 -2007 Malatya Belediyesi Su Ve Kanalizasyon Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Biriminde veri hazırlama ve veri tabanı oluşturma görevini yaptı.

2007 – 2015 Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Malatya İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde Tesis  Müdürü olarak görev aldı.  Tesis müdürlüğü süresince Arıtma Tesisi İşletme  Ve Yönetimi  hakkında eğitimlere katılmış olup bu eğitimler kapsamına Almanya Köln atıksu arıtma tesisi  ,BUSKİ , ASKİ , İSKİ gibi büyük çaplı tesislerde çalışmıştır.

2010 yılında MASKİ ye ait  Malatya İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde akreditasyon çalışmaları  kapsamında

– ISO -TSE 17025 Temel eğitim  – ISO -TSE 17025 hacim kalibrasyonu

– ISO -TSE 17025 sıcaklık kalibrasyonu – ISO -TSE 17025 ölçüm belirsizliği

– ISO -TSE 17025 dökümantasyon  – ISO -TSE 17025 iç kalite tetkiki

Eğitimlerine katılarak ISO TSE 17025 belgelerini almıştır.

2015 – 2017 Malatya Büyükşehir Belediyesi  Yol Altyapı Daire Başkanlığı tesisler ve makine şubesinde kontrol mühendisi  olarak Sathı kaplama ve emisyon üretiminde aktif olarak çalışmıştır.

2017-  2019 Malatya Büyükşehir Belediyesi  Yol Altyapı Daire Başkanlığı Köprüler Şube müdürlüğünde  Kontrol mühendisi olarak çalıştı.

2019-2021 Malatya Büyükşehir Belediyesi  Fen işleri Daire Başkanlığı   Kontrol Mühendisi olarak çalışmıştır.

Meltem İNANÇ iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Çevre Koruma İlaçlama ve İklim Değişikliği Şube Müdürlüğü

Mehmet Zeki DUMAN

Çevre Koruma İlaçlama ve İklim Değişikliği Şube Müdürü V.

1967 yılında Malatya İli Hanımın Çiftliğinde doğdu. İlkokulu Hanımın Çiftliğinde okudu.1986 yılında Malatya İmam Hatip Lisesinde orta ve liseyi tamamladı. Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldu. 1993-1994 yılında Elazığ Yem Sanayi A.Ş ‘de İşletme Şefi olarak görev yaptı ve 1995-1996 yılında Doğu Yem Sanayinde İşletme Müdürü, 1996-1999 yılında AS-Vet İlaç Sanayi (Konya) Mesul Müdür,1999-2005 Yıldız Vet. İlaç Sanayinde Mesul Müdür olarak çalıştı. Çeşitli dergi ve gazetelerde Kentleşme ve Sorunları gibi konularda yazılar yazdı.2018-2019 Uluslararası Biyosidal Kongresinde Biyosidal Uygulamalarda Malatya Büyükşehir Belediyesi Uygulaması adlı tebliğlerini sunmuştur. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli,  bir erkek ve bir kız babasıdır.

Sıfır Atık ve Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü

Celal SAN

Sıfır Atık ve Temizlik Şube Müdürü

01.01.1980 Malatya Yazıhan Karaca Köyü doğumludur. İlköğretimi Malatya Necatibey ilköğretim okulunda, Liseyi Malatya Kubilay lisesinden mezun olmuştur. Anadolu üniversitesi kamu yönetimi mezunudur.

2005 yılında İstanbul Darülaceze müessese müdürlüğüne memur olarak atanmıştır. 2006-2009 İnönü Üniversitesinde, Üniversite bilgi işletim sistemi projesinde görev almış olup, üstün gayret ve performansından dolayı bir takdir belgesi ve bir maaş ödülü ile ödüllendirilmiştir.2009-2010 Dicle Üniversitesi,2010-2011 Adıyaman Üniversitesinde görev yapmıştır. Ayrıca birçok bilgisayar, güzel konuşma ve yazma, 5018 kamu mali yönetim, bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe işletmenliği vb. sertifikalara sahiptir. On parmak daktilo sınavında Malatya il birinciliği almıştır. 2014 yılından beri BEM BIRSEN sendikası işyeri baş temsilciliği yapmış olup halen bu göreve devam etmektedir.2011 yılında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başlamıştır.

2021 yılında Çevre Koruma ve Kontrolü Dairesi Başkanlığı Sıfır Atık ve Temizlik İşleri Şube Müdürü olarak atanmıştır.

Evli bir çocuk babasıdır. İyi bir Neşet ERTAŞ hayranı olup iyi derecede bozlak sazı çalıp söylemektedir. Sportif olarak Milli güreşçi olup birçok başarıya imza atmıştır.