PROJE ve HİZMETLER

MALATYA

MEMLEKET TÜRKÜLERİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Yayın Tarih: 05.05.2014 / Okunma Sayısı: 158

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir konser daha verdi. Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Sahnesinde düzenlenen “Memleket Türküleri 2” adlı konserde vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili İsmail Nacar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, bazı daire başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Şefliğini Yaşar Büyükyolcu’nun yaptığı Türk Halk Müziği Korosu, başta Malatya ve Arguvan türküleri olmak üzere, başka yörelerimizden de ezgiler seslendirdiler.

Salonu dolduran türkü severlerin gönüllerini fetheden koro, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Konser sonunda Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili İsmail Nacar, Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Yaşar Büyükyolcu’ya çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Tasarım ve Kodlama: Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü - 2013 ©

Desteklenen Tarayıcılar: Internet Explorer 7+, Firefox 3+, Google Chrome, Safari 4+